Finn Fram Dagen

Denne er i år tredelt, starter med et fordrag på Bjugn folkebibliotek torsdag kl 18.00, fortsetter med en stand i Botngård sentrum på lørdag og hovedarrangementet er på søndag fra kl 11 på Tjønnstua.
Finn Fram dagen er et samarbeidsprosjekt mellom Bjugn skytterlag, Ørland Bjugn jeger og fisk og Bjugn IL orientering. Foredraget på torsdag vil omhandle utviklingen innen orientering fram til i dag hvor det er mange løsninger på nettet. Det vil bli vist en del av disse.
På søndag vil det være mulig for å være med på en del aktiviteter som ligger naturlig innenfor de områdene som arrangørene satser på. Det vil være ulike orienteringsaktiviteter fra de minste og opp til de som ønsker å prøve seg på tradisjonell orientering, jeger og fisk stiller blant annet med tillaging av mat ute og skytterlaget har skyting

0 kommentar til “Finn Fram Dagen”


Kommentarer er stengt